• Ak svet pochádza nakupovať
  • Doprava zdarma po celom svete
100ml Rust Remover Multi-Purpose Hrdze Inhibítor Auto Okno Rust Remover Derusting Sprej na Údržbu Automobilu Čistenie Hrdze Konvertor

100ml Rust Remover Multi-Purpose Hrdze Inhibítor Auto Okno Rust Remover Derusting Sprej na Údržbu Automobilu Čistenie Hrdze Konvertor

€9.62 €4.81
0
0 Recenzie

Zaručené bezpečné pokladňa

Funkcie:

1. Funkcia: Hrdza, korózii a oxidácii zabrániť, mazanie, hydratačné.

2. Rozsah použitia: dvere, okno, mazanie, náboj kolesa mazanie a hrdze, prevencia, auto hrdze časti, odstraňovanie hrdze, atď.

3. Jednoduché ovládanie a instant anti-hrdza účinok.

4. Úlet-menej, nehorľavý, nízke VOC, na báze vody .

Smer:

1. Príprava: Odstráňte väčšie hrdze a veľkosť častíc s drôt kefou alebo brúsnym papierom.Dôkladne vyčistite povrchy pre odstránenie nečistôt, prachu a mastnoty.

2. Použitie: Shake alebo stáleho miešania pred použitím dobre.Aplikujte dva nátery štetcom, valčekom, alebo čerpadla sprejom, čo umožňuje aspoň 20 minút na suché medzi vrstvami.48-hodinová je potrebné pred farby môžu byť použité.

3. Clean-up: zariadenie by sa malo čistiť ihneď mydlom a vodou.

4. Nepoužívajte tento výrobok v prípade, že teplota je nižšia ako 50°F. Skladujte na chladnom, suchom mieste, aby sa zabránilo zamrznutiu alebo teplotách nad 100°F. Pre dlhodobú ochranu železných povrchov, vyliečený anti-hrdzu náter by mal byť zapečatené a dva kabáty z high-kvalitné olejové farby.Žiadne iné primer je vyžadovaná.

Špecifikácia:

Čistý Objem: 100ml

Spôsoby skladovania: Skladujte v chladnom a suchom mieste,

Použitie: odstraňovanie Hrdze

Váha: cca 133g

Približná veľkosť: štetec: 9.9*1,5 cm/3.89*0.59 v; fľaše: 12*4 cm/4.72*1.57 palcový

Balenie Zoznam:

1* Hrdza Converter

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nahradí Existujúcu Hrdzu: Kov Hrdzavie Converter Sprej môže poskytnúť lepšiu ochranu premenou a konverzie existujúcich hrdze s tmavo a ochranné polymérne bariéru.

2.Uchovávajte mimo dosahu Budúcnosti Korózii: Na Hrdzu zabraňuje budúcim hrdzi a korózii z tvarovania zamknutím sa vlhkosti z dážď, sneh, hmla, voda, atď., a sprej budú suché asi za 20 minút.

3.Vhodné Použitie: Hrdza Converter, šetrí váš čas a úsilie, brúsenie hrdze celú cestu až na holý kov, takže renovácia a čistenie jednoduché.

4.Nie je na Škodu, na Človeka a Životné Prostredie: Hrdza Converter je nezávadná a neprodukuje žiadne škodlivé výpary vďaka nízkym VOC, na báze vody, dymu-menej vzorec.

5.Široký Aplikácie: Kovové Rust Remover je užitočné pre ochranu železných a kovových povrchov pre rôzne kovové predmety, ako sú vozidlá, kovový nábytok, dumpsters, zábradlia, atď.

  • Pôvod: Kontinentálna Čína

SKU: b13821

Hodnotenie Zákazníkov

0

Na základe 0 Recenzie

Napíšte recenziu

Napíšte recenziu