• Ak svet pochádza nakupovať
  • Doprava zdarma po celom svete
Pes Kôry Kontroly 50 FT Rozsah Prestať Štekať Zariadenia, Ultrazvukové Anti-Kôra Zariadenie Bezpečné pre Všetky Psy Indoor & outdoor / Vonkajšie Použitie Psa Škol

Pes Kôry Kontroly 50 FT Rozsah Prestať Štekať Zariadenia, Ultrazvukové Anti-Kôra Zariadenie Bezpečné pre Všetky Psy Indoor & outdoor / Vonkajšie Použitie Psa Škol

€37.26 €26.08
2.33
3 Recenzie

Zaručené bezpečné pokladňa

Značky: birdhouse mikina, fertel gps tracker, muži sledovacie zariadenie, sova psa dom, pes dom krytý veľká, anti kôry, egypt trezor, led 50 pohybu, neurčená nohavice, mačky golier školenia.

Pes Kôry Ovládanie Rozsahu Prestať Štekať Zariadenia, Ultrazvukové Anti-Kôra Zariadenia

【100% Bezpečné Ovládanie Prístroja] vyzýva:Ultrazvukové frekvencie je neškodná pre domáce zvieratá a nemá vplyv na ľudské uši.Neškodné a humánne spôsob, ako udržať váš pes a váš susedovho psa štekať!Účinná na všetky plemená & všetkých psov veľkosti.

【Ultrazvukové Mode] vyzýva:Anti-Kôra Odstrašujúci má 3 nastaviteľné ultrazvukové úrovní hlasitosti, nízke rozsahu, stredné rozsah a veľký rozsah, a ultrazvukové anti-chrápanie repelent má účinný dosah až 50 metrov.

【SUPER ROZTOMILÝ MINI DIZAJN] vyzýva: Na ultrazvukové anti-vytie regulátor je vybavený dobre navrhnutý mini bird house tvar, ktorý je ľahký a jednoduchý na inštaláciu, jednoduché na miesto alebo zavesiť kdekoľvek.

【Ultrazvukové Kontroly] vyzýva:Ultrazvukové anti-rozbíjať, trvanlivý, odolný proti poveternostným vplyvom, robustný psa pokožky ovládanie, ľahký, vodeodolný materiál, bezpečné pre vnútorné a vonkajšie použitie v každom počasí.

【Najlepší Zákaznícky Servis] vyzýva:spokojnosť Zákazníka je našou najvyššou prioritou!Ak pes kontroly nie je platný pre svojho psa, jednoducho vrátiť za plnú náhradu!To neplatí pre nepočujúcich alebo sluchovo postihnutých psov.

  • Číslo Modelu: DOG102
  • Položka Druh: Kôra Odstrašujúci
  • Je To Inteligentné Zariadenie: NO
  • Materiál: Plastové
  • Názov Značky: Petguider
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Druh: Psy

SKU: b15867

Hodnotenie Zákazníkov

2.33

Na základe 3 Recenzie

Napíšte recenziu
1
Anonymous - 2022-08-02

Naozaj funguje bez metrov, takže ušetrí námahu. Znelo príliš pekné, aby to bola pravda, preto je tiež príliš dobré, aby to bola pravda!

1
Anonymous - 2022-10-06

Produkt nefunguje. Veľmi smutné

5
Anonymous - 2022-09-20

Funguje dobre. Uistite sa, že používate kvalitný plne nabitá batéria 9v.

Napíšte recenziu